foto: Manases Sandor

U-BT Cluj a reuşit să câştige fără probleme şi meciul retur cu KB Rahoveci, din ultimul tur preliminar al FIBA Europe Cup.

Ardelenii s-au impus cu 91-47 (22-18, 20-8, 21-5, 19-16), după un joc în care valoarea superioară s-a făcut simţită din plin.

Într-o Sală Polivalentă cu parchet nou, clujenii au terminat cu juniorii în teren şi se gândesc deja la cele şase meciuri din grupa G a FIBA Europe Cup. U-BT va debuta în Suedia, peste două săptămâni, pe terenul celor de la Sodertalje, după care va juca acasă cu bulgarii de la BC Balkan.

”Până la urmă e important că am reușit să ne îndeplinim obiectivul, acela de a fi în grupele FIBA Europe Cup. Vreau să felicit băieții pentru profesionalismul de care au dat dovadă. Eram favoriți înaintea acestei duble, dar ei și-au făcut treaba la fiecare posesie. Mă bucur că am reușit să utilizez toată echipa. În ultimul sfert am jucat chiar cu patru jucători U23. Aș fi jucat chiar cu cinci, dar David Vida a fost eliminat. Pe de altă parte a evoluat bine și sper să continue tot așa. Este foarte simplu, începem campionatul luni și pornim la drum în FIBA Europe Cup. Trebuie să fim din ce în ce mai buni, să fim concentrați și să avem o chimie cât mai bună pe zi ce trece. Vreau să remarc parchetul, este unul foarte bun. Avem cea mai frumoasă sală din România, cel mai bun parchet și cele mai bune inele. Mă bucur că în sfârșit s-a achiziționat acest parchet. E benefic pentru toate sporturile de sală, băieții se simt mult mai bine pe el. Este una dintre cele mai bune suprafețe care există la ora actuală”, a spus antrenorul secund al clujenilor, Mihai Silvăşan.

U-BT va debuta luni şi în noul sezon al Ligii Naţionale, cu un meci pe terenul lui Dinamo Bucureşti.

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte