JSport.roJSport.ro

U-Banca Transilvania Cluj a pierdut meciul cu CSU Sibiu, disputat ieri în penultima etapă a sezonului regulat, acest eşec ducând, cel mai probabil, la repetarea semifinalei din sezonul trecut al Ligii Naţionale cu CSM Oradea.

O victorie a clujenilor ar fi lăsat deschisă lupta pentru poziţia a treia în clasament, în condiţiile în care orădenii şi sibienii se vor întâlni miercuri, în ultima etapă, iar un succes al CSM-ului ar fi putut duce la un nou Derby al Ardealului în play-off.

Aşa, însă, U-BT şi CSU Sibiu se pot întâlni doar în finală, până acolo elevii lui Mihai Silvăşan fiind obligaţi să treacă şi de CSM Oradea, în condiţiile în care cele două echipe par a avea o misiune uşoară în primul tur al play-off-ului. Orădenii au doar trei înfrângeri în cele nouă meciuri din grupa 1-6, fiind a doua echipă ca rezultate după U-BT Cluj, astfel că se anunţă încă de pe acum cel puţin trei meciuri spectaculoase în semifinale.

În aceeaşi fază a campionatului clujenii şi orădenii s-au întâlnit şi în sezonul trecut, cu primele două meciuri având loc în Sala “Toni Alexe”, atunci CSM-ul calificându-se în finală cu scorul de 3-1 la general. De data aceasta clujenii sunt favoriţi şi pentru că vor juca în Sala “Horia Demian” primele două partide, elevii lui Mihai Silvăşan urmând să dea în primul tur al play-off-ului peste SCM U Craiova sau Phoenix Galaţi. Oltenii au nevoie de o victorie pe teren propriu, indiferent de scor, în meciul direct de miercuri pentru a termina pe locul opt în grupa 7-10.

Până la play-off, ultima etapă a sezonului regulat va avea loc miercuri, U-BT urmând să primească vizita celor de la Steaua CSM Eximbank, de la ora 19:45.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.