U-BT Cluj s-a calificat în faza a doua a grupelor FIBA Europe Cupă după o victorie mare cu Enisey, 97-83, în meciul 100 pentru ardeleni în cupele europene.

Clujenii au terminat pe primul loc grupa G, iar în a doua fază a grupelor vor da peste CSM Oradea, Ironi Ness, din Israel şi bieloruşii de la Tsmoki-Minsk.

U-BT va juca în grupa J, iar primul meci va fi peste două săptămâni. pe teren propriu, cu CSM Oradea. Partida va avea loc în 11 decembrie, clujenii câştigând cu 89-82 acum o lună în campionat. În 14 decembrie, însă, este programat returul din campionat dintre cele două formaţii, astel că U-BT şi Oradea se vor întâlni de două ori în patru zile.

Mai apoi, Clujul va juca în Belarus în 18 decembrie, ultimul meci european al anului. Programul în FIBA Europe Cup se va relua în 8 ianuarie, odată cu partida Ironi Ness-U-BT Cluj, din Israel. Cele două s-au întâlnit şi sezonul trecut în ultimul tur preliminar al competiţiei, însă clujenii au ratat calificarea în grupe după ce au pierdut la 13 puncte partida din Israel şi au câştigat doar la un punct diferenţă la Cluj.

Apoi va urma returul de la Oradea în 22 ianuarie şi ultimele două meciuri pe teren propriu, care vor stabili dacă U-BT se va califica în sferturile de finală, acolo unde vor ajunge primele două clasate.

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte