JSport.roJSport.ro
foto: Manases Sandor, u-bt.ro

U-Banca Transilvania Cluj-CSM Oradea va fi derby-ul etapei a 13-a a Ligii Naţionale de baschet masculin.

Cele două rivale se întâlnesc în Sala Polivalentă şi ambele vin după înfrângeri în ultima rundă. Bihorenii au pierdut la Sibiu, iar clujenii la Craiova, iar cei de la U-BT nu se gândesc să piardă două meciuri la rând.

“Va fi un meci test pentru noi, de fiecare dată când jucăm cu Oradea este așa. Au jucători buni, dar abia așteptăm această întâlnire, mai ales că venim după o înfrângere, iar nouă nu ne place să pierdem. Cu atât mai puțin ne dorim să pierdem două meciuri la rând. Va fi un meci cu nivel ridicat de intensitate și sunt nerăbdător! Îi cunoaștem pe băieții de la Oradea, indiferent în ce formulă vor juca, indiferent cine e accidentat, vor lupta, suntem siguri că nu vom primi cadouri de la ei”, a spus Kyndall Dykes, cel care a rămas dator după meciul nereuşit de la Craiova.

“Va fi un meci foarte intens, un meci care nu are nevoie de motivație în plus, e evident că s-a creat în timp o rivalitate între cele două echipe și, cu siguranță, toată lumea își va dori victoria. Fiecare jucător își dorește să joace în astfel de meciuri, fiecare jucător va da tot ce e mai bun în el în astfel de meciuri”, a declarat şi antrenorul clujenilor, Mihai Silvăşan.

Duelul dintre U-BT Cluj şi CSM Oradea va fi duminică, de la ora 18:00, iar biletele vor fi puse în vânzare cu trei ore mai devreme, dar pot fi cumpărate şi de pe bilete.ro, la preţul de 12 lei.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.