JSport.roJSport.ro

U-Banca Transilvania Cluj va bifa, mâine seară, ultimul meci din acest sezon în competiţiile europene.

Ardelenii vor juca pe terenul cehilor de la BK Pardubice, ambele echipe fiind deja eliminate din cursa pentru calificarea în optimi, jocul de miercuri urmând să stabilească doar cine va încheia pe locul trei în grupa O.

În aceste condiţii, antrenorul Mihai Silvăşan s-a gândit mai mult la derby-ul cu Steaua din Liga Naţională, programat duminică, şi i-a lăsat acasă pe Kyndall Dykes, Aleksandar Rasic şi Maxym Pustozvonov.

“Am decis ca, dat fiind că şansele de calificare sunt nule şi întrucât ne aşteaptă o perioadă cu multe meciuri importante în campionat şi Cupa României, să îi menajăm pe câţiva dintre cei care au dus greul până acum, astfel că cei mai tineri vor avea minute bune de joc. Dykes şi Rasic nu au făcut deplasarea, iar lor li se alătură Pustozvonov, care este uşor accidentat, însă noi vom lupta pentru victorie indiferent de formula de joc, indiferent de adversar, aşa că sperăm să ne întoarcem cu o victorie din Cehia”, a spus antrenorul clujenilor, înaintea jocului de miercuri, ce va începe la ora 19:00.

Partida cu Steaua va avea loc duminică, de la ora 18:00, în Sala Polivalentă, iar o victorie a clujenilor înseamnă, în mare proporţie, terminarea pe locul 1 a primei faze din sezonul regulat.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. În Polivalentă, U-BT își va proba valoarea în fața a peste cinci mii de suporteri. Silvășan va găsi soluția pentru a-i anihila pe alde Baciu, iar galeria și publicul vor alcătui „sonorizarea” pentru victoria așteptată, care va deschde larg porțile spre un nou titlu, chiar dacă meciurile din play-off vor fi dure. Suntem alături de U-BT !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.