JSport.roJSport.ro
foto: Manases Sandor

U-BT Cluj a câştigat şi meciul al doilea al semifinalei cu Steaua Bucureşti, 85-75, disputat luni seara în Sala Polivalentă.

Susţinută de o galerie gălăgioasă, formaţia clujeană s-a distanţat de adversara ei pe final, după un nou meci echilibrat.

De altfel, statisticile au fost asemănătoare între cele două echipe, iar diferenţa s-a făcut într-un final gestionat mai bine de către clujeni. Cu un Falker în zi proastă de la libere, steliştii nu au mai putut ţine urma ardelenilor în ultimele minute, iar U-BT s-a impus la o diferenţă mai mare decât realitatea din teren.

Prea puţin contează, însă, acest lucru, pentru că jucătorii lui Mihai Silvăşan au 2-0 la general şi vor merge acum la Bucureşti pentru a obţine o victorie din cele două meciuri programate. U-BT se va califica, în acest caz, în a doua finală a Ligii Naţionale, prima partidă din Capitală urmând să aibă loc vineri, de la ora 18:00.

În cealaltă semifinală, CSU Sibiu şi CSM Oradea se află la egalitate, 1-1, iar acum seria se mută pe terenul echipei lui Cristian Achim.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.