JSport.roJSport.ro

Clubul de baschet masculin U-Banca Transilvania Cluj a primit o invitaţie din partea directorului Academiei de Baschet Real Madrid, Alberto Angulo, iar vicepreşedintele Mircea Cristescu şi team-managerul Branko Cuic au ajuns, ieri, în capitala Spaniei.

Oficialii lui U-BT vor vizita celebra academie a clubului spaniol, invitaţia venind după ce Angulo a fost, la rândul său, în vizită la Cluj luna trecută. Mai apoi, va fi pusă la punct şi o colaborare între cele două academii, o lovitură de imagine pentru clubul clujean care a investit permanent în baschetul juvenil în ultimii ani.

„Eforturile făcute de noi în ultimii ani se pare că au atras atenția marilor cluburi din Europa. Cei de la Real Madrid au fost in vizită la noi, apoi am fost invitați la puternicul turneu de U16 de la Székefehérvár, acolo unde au participat nume mari din baschetul european juvenil, respectiv Partizan Belgrad, Cibona Zagreb, Real Madrid, Stellaazzura Roma, Bayern Munchen, adică marile școli de baschet din Europa. Acum, răspundem la invitația celor de la Real Madrid de a-i vizita și apoi vom vedea în ce variantă vom colabora, sperăm să reușim să punem la punct un parteneriat pe termen lung”, a spus Cristescu.

Branko Cuic s-a arătat şi el încântat de viitorul parteneriat, însă a precizat că va profita de vizita în Spania şi va participa şi la câteva antrenamente ale echipei de seniori a Realului.

”La invitația celor de la Real Madrid avem posibilitatea unei viitoare colaborări cu Academia de Baschet a celor de la Real Madrid, avem posibilitatea sa vedem cum este organizat clubul lor. Suntem mândri că un nume atât de mare ca și Real Madrid manifestă interes pentru clubul nostru. Noi suntem invitați acolo, este un lucru bun pe planul imaginii, iar imaginea clubului nostru este foarte importantă pentru noi. Cu siguranță vom avea numai de învățat din această experiență și sper să fie o colaborare sănătoasă și de lungă durată. Personal, voi profita de această ocazie și voi participa, ca spectator, la antrenamentele echipei mari de la Real Madrid, conduse de Pablo Laso”, a declarat şi Cuic.

Cei doi oficiali ai echipei clujene vor lipsi, astfel, de la meciul pe care U-BT îl va juca în această seară, în Sala Sporturilor „Horia Demian”, cu BCM U Piteşti, de la ora 18:00, în etapa a doua a grupei 1-6 a Ligii Naţionale.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.