JSport.roJSport.ro
Foto arhivă / Cristian Cosma
Foto arhivă / Cristian Cosma

Echipa de baschet masculin “U” BT Cluj-Napoca speră să facă uitată înfrângerea înregistrată la Târgu-Jiu în meciul de vineri cu BCMU Pitești, care se va disputa de la ora 18 la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Jocul face parte din etapa a a sezonului regulat 2015-2016 al Ligii Naţionale de bashcet masculin.

“Suntem pregătiţi pentru acest meci, suntem conştienţi de importanța partidei, în special pentru că vine după acest eşec de la Târgu Jiu. Acolo a fost un joc pe care puteam să îl câştigăm. Am controlat acest meci aproximativ 35 de minute, însă am avut o mare dezamăgire la final, pentru că rezultatul ne-a fost defavorabil, în special din cauza greşelilor noastre. Deci, cu atât mai mult, meciul de vineri are o semnificație foarte mare pentru noi. Ştim că spectatorii, fanii, aşteaptă foarte mult de la echipa noastră şi noi vrem să le oferim un spectacol baschetbalistic desăvârşit, care să se încheie cu o victorie. Ne antrenăm din greu în fiecare zi şi sper că toată această muncă şi acest efort să se finalizeze cu un meci bun vineri”, a declarat Marcel Ţenter, antrenorul echipei clujene, la conferinţa de presă organizată miercuri.

Tehnicianul a explicat că formaţia pe care o antrenează este încă în reconstrucţie dar speră ca baschetul practicat vineri să fie cât mai aproape de cel dorit.

“Ne aşteaptă um meci foarte greu cu Piteşti, mai ales că vine după înfrângerea de la Târgu Jiu, dar suntem pregătiţi şi sunt convins că toată lumea care va juca vineri o să dea mai mult decât 100 la 100 din potenţial! Echipa din Piteşti este una care joacă foarte agresiv în apărare şi apoi fug pe contraatac. Noi îi respectăm, dar respectăm mai mult jocul nostru şi eu zic că, dacă jucam ceea ce exersăm la antrenamente, atunci cred că nu o să fie nicio problemă. Este un meci foarte greu, dar vom da totul pe teren pentru a câştiga”, a declarat baschetbalistul lui “U” BT, Ivan Zigeranovic.

Biletele costă 10 lei 

Tichetele pentru joc se pun în vânzare la casa de bilete a Sălii Polivalente, începând de joi, 12 noiembrie, după programul următor:

Joi, 12 noiembrie, de la ora 12.00 – 18.00
Vineri, 13 noiembrie, de la ora 10.00 – 19.00.

Preţul este unic, 10 lei, ia copiii sub 3 ani au acces gratuit.

Organizatorii aşteaptă cât mai mulţi fai la meci şi fac apel la spectatori să fie prezenţi din timp în sală, biletele pe care le cumpără fiind cu loc.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.