JSport.roJSport.ro

U-Banca Transilvania Cluj va disputa, duminică, cel mai important meci al primei faze a Ligii Naţionale.

Aflaţi pe locul 1 în clasament, elevii lui Mihai Silvăşan primesc vizita celei de-a doua clasate, Steaua CSM Eximbank, într-un joc care poate decide, în cazul unei victorii a clujenilor, formaţia care va termina prima înaintea fazei a doua a sezonului.

Victorioşi în partida tur, Kyndall Dykes şi colegii săi sunt încrezători că pot repeta scenariul şi duminică, americanul din lotul lui U-BT fiind convins că echipa sa are prima şansă la victorie.

„Este un meci important pentru noi, întâlnim Steaua, iar acest gen de meciuri sunt întotdeauna de mare luptă. Sunt echipe bune şi va fi o luptă din prima până în ultima secundă. Suntem pregătiţi, aşadar, pentru luptă. Nu ştiu ce zic calculele hârtiei sau altcineva, dar, în opinia mea, noi suntem favoriţi la jocul de duminică”, a spus Dykes.

U-BT nu poate conta la acest meci pe Maxym Pustozvonov, care va lipsi aproximativ 10 zile, însă Mihai Silvăşan a precizat că nu-şi face mari probleme din cauza acestei absenţe.

„Suntem înaintea unui meci foarte important, e jocul pentru locul 1 înaintea grupei 1-6 şi sper că vom face un joc bun şi vom câştiga, acesta este singurul meu obiectiv. Din păcate, la acest meci vom evolua fără Max Pustozvonov, care a suferit o mică accidentare şi va lipsi 10-12 zile, încă nu ştim exact cât. Însă, eu am foarte mare încredere în băieţi, sunt convins că vor da tot ce au mai bun în ei ca să câştige. Ne va lipsi Max, el este unul dintre cei care vine de pe bancă şi ne ajută foarte mult, în ultima lună şi jumătate a evoluat foarte bine. La un asemenea meci, însă, sunt convins că toţi ceilalţi jucători vor face un pas înainte şi îşi vor asuma responsabilităţi în plus, nici nu îmi fac probleme din acest punct de vedere. Sunt jucători profesionişti şi, la ora meciului, indiferent de problemele întâmpinate, vom aborda la victorie meciul. E un meci important, nu decisiv, însă important pentru moralul nostru în abordarea părţii a doua a campionatului”, a spus şi antrenorul clujenilor.

Meciul dintre U-BT şi Steaua se va disputa duminică, de la ora 18:00.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.