JSport.roJSport.ro

IMG_7591U-Banca Transilvania Cluj va primi, sâmbătă seară, vizita liderului Ligii Naţionale de baschet masculin, CSM Oradea.

Meciul va avea loc în Sala Polivalentă, acolo unde peste 5.000 de suporteri clujeni sunt aşteptaţi să îi poarte spre o nouă victorie pe Dykes şi colegii săi, obligaţi să se impună pentru a nu pierde contactul cu primele două locuri. Suporterii oaspeţi şi-au anunţat şi ei participarea la meci, astfel că aproximativ 150 dintre ei vor lua loc în într-una dintre peluzele sălii clujene.

„Meciul cu Oradea sper să fie o revenire la ceea ce se cheamă normalitate la noi, adică să fim agresivi, să ne apărăm aşa cum ne propunem la fiecare meci, să jucăm ca o echipă. Spectatorii noştri au speranţe, au aşteptări mari de la noi şi noi trebuie să le îndeplinim dorinţele. Aceste meciuri din faza a două contează foarte mult pentru poziţia înainte de play-off. Pentru noi, este foarte importantă reconstruirea omogenităţii echipei, pentru că am avut parte de accidentări, avem doi jucători noi, lucrurile s-au schimbat puţin în ceea ce priveşte ierarhiile în cadrul echipei, aşa că nu e timp de pierdut. În primul rînd, jucătorul nou venit la Oradea nu a jucat încă, nu ştiu care este motivul, au 8 jucători străini în lot, însă sigur aducerea lui Zupan a schimbat mult jocul Oradei, pentru că Zupan este un jucător valoros care înţelege perfect jocul şi care reuşeste să înscrie cu uşurinţă”, a prefaţat Ţenter partida de mâine.

Acest joc contează pentru etapa a 27-a a fazei secunde a sezonului regulat şi va avea loc sâmbătă, de la ora 20:00.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.