JSport.roJSport.ro

U-Banca Transilvania Cluj va începe, mâine seară, finala Ligii Naţionale de baschet masculin împotriva Stelei, primele două jocuri ale seriei fiind programate în Sala „Horia Demian”.

Clujenii sunt hotărâţi să încheie sezonul cu toate obiectivele îndeplinite, pentru acest lucru fiind foarte importantă o victorie vineri, în primul joc.

Meciul al doilea va reprezenta, însă, punctul de interes cel puţin din punct de vedere al spectacolului din tribune, Peluza „Şepcile Roşii” urmând să aibă în faţă aproximativ 100 de ultraşi ai Peluzei Sud. Steliştii vor primi 104 bilete din partea organizatorilor, astfel că şi măsurile de securitate, mai ales în afara Sălii „Horia Demian”, vor fi sporite pentru jocul de duminică seara.

Antrenorul clujenilor, Mihai Silvăşan, se bazează pe o atmosferă cel puţin la nivelul ultimului meci cu CSM Oradea şi a făcut un apel la fani să vină îmbrăcaţi în alb la sală.

„Am o rugăminte pentru fanii care vor veni la meciuri, îi așteptăm pe toți să vină îmbrăcați în alb, să creăm o atmosferă foarte frumoasă la aceste jocuri. Nu va fi ușor, Steaua are o echipă foarte bună, au început să joace din ce în ce mai bine, vor fi o nucă tare, însă nu trebuie să ne sperie absolut nimic. Avem avantajul terenului propriu, avem acești suporteri minunați care, s-a văzut și la meciul cu Oradea, pot face diferența, sper și cred cu tărie că la ora meciului vom fi apți din punct de vedere mental, în primul rând, și vom avea intensitatea și concentrarea necesare pentru a reuși să câștigăm”, a declarat antrenorul clujenilor.

Meciul de vineri va începe la ora 19:45, iar cel de duminică va fi la ora 19:00, ultimele bilete rămase urmând să fie puse în vânzare astăzi, de la ora 15:00.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.