JSport.roJSport.ro

U-BT Cluj a anunţat azi primul transfer pe care l-a perfectat pentru abordarea noului sezon competiţional.

Astfel, Vlad Moldoveanu se întoarce la U-BT după un sezon petrecut la echipa turcă, Demir İnşaat Büyükçekmece, cu care a a încheiat sezonul pe locul al 12-lea.

”Înainte de orice, aș vrea să menționez cât de încântat sunt că mă întorc acasă. Am jucat în multe țări, multe orașe, dar unul dintre cele mai frumoase și primitoare în care am fost până acum a fost Clujul. De la club, până la suporteri, eu și familia mea ne-am simțit bineveniți.
Nu m-am născut la Cluj, însă am ajuns să mă simt ca un fiu adoptiv al acestui oraș. Pentru acest lucru, le mulțumesc din suflet tuturor celor care au făcut acest lucru posibil și vreau să le transmit că simt o mândrie aparte că am oportunitatea să joc pentru echipa lor de suflet din nou. Mă bucur că voi avea iar șansa să lupt pentru un titlu pe pământ românesc, dar și să-mi continui munca înspre obținerea unui titlu european. Aștept cu nerăbdare să joc din nou în fața unora dintre cei mai frumoși suporteri de care am avut parte în cariera mea și sper că vom avea iarăși sala plină la fiecare meci”, a declarat Vlad Moldoveanu pentru site-ul clubului U-BT.

De cealaltă parte, Giordan Watson a ales să plece la campioana României, CSM CSU Oradea, cu care a semnat pe două sezoane, iar Miha Lapornik a semnat cu Olimpija Ljubljana.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.