JSport.roJSport.ro

U-Banca Transilvania Cluj s-a calificat în semifinalele Ligii Naţionale de baschet masculin, după victoria, 69-66 (17-17, 21-12, 9-14, 22-23) cu Steaua Bucureşti, obţinută în deplasare.

După un final gestionat mai bine, U-BT o va întâlni în penultimul act, foarte probabil, pe CSM Oradea, care are 2-0 la general cu BCMU Piteşti, meciul al treilea urmând să fie joi.

Steliştii au început mai bine jocul din Capitală, însă clujenii au avut un final mai bun al primului sfert, aşa că scorul a fost 17-17 după primele 10 minute. Un sfert secund mult mai bun al oaspeţilor avea să-i ducă în faţă pe elevii lui Mihai Silvăşan, care au trăit şi în sfertul al treilea din avantajul de 11 puncte avut la un moment dat.

Cu ambele formaţii dezamăgitoare de la linia de trei puncte, doar cinci astfel de reuşite având cele două formaţii, în total, timp de 35 de minute, steliştii au reuşit, totuşi, să recupereze treptat din handicapul avut. După un final de meci pe care şi l-au făcut singuri greu, clujenii au câştigat “războiul” liberelor şi au reuşit să se impună până la urmă cu 69-66, ajungând în semifinalele Ligii Naţionale. Cu 21 de puncte, Dykes a fost cel mai bun marcator al meciului.

Cel mai probabil, adversarul din penultimul act va fi CSM Oradea, iar primul joc e programat în 11 mai, în Sala Polivalentă.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.