foto: Dan Bodea

U-BT Cluj-Napoca s-a reunit în această dimineaţă, după trei luni de vacanţă.

Sub comanda celebrului antrenor Dusko Vujosevic, clujenii s-au pregătit în sala de forţă. Nouă jucători au participat la primul antrenament, restul urmând să ajungă în perioada următoare.

A fost o vară în care U-BT a excelat la capitolul achiziţii din străinătate. Richard Patrick, Brandyn Curry, Karlo Zganec, Artis Ate şi Darko Planinić au venit până acum la U-BT, alături de românul Rareş Uţă.

“Echipa m-a convins că are ambiţii, că este susţinută de un sponsor pe măsură şi am încredere în acest proiect. Este o oportunitate bună pentru mine să antrenez din nou, luând în considerare problemele mele de sănătate din trecut. Sunt din nou implicat în baschet, iar acest sport este viaţa mea. Cred că vom avea rezultate pe măsură, ştim că echipa va fi nouă. Trebuie să o construim acum, de la început, cu muncă serioasă în fiecare zi. Va dura până când vom avea rezultate, însă în cele din urmă ele vor veni. Îmi doresc ca jucătorii să fie profesionişti, să se sacrifice pentru echipa din care fac parte. Aş fi încântat ca, după un an de muncă, toată lumea să spună că am realizat ceva împreună, că am ajutat la progresul baschetului românesc în Europa. Îmi propun să câştigăm titlul şi vreau să ne impunem în fiecare competiţie”, a spus Vujosevic, la primul antrenament.

U-BT se va pregăti la Cluj până la finalul lunii, după care vor pleca într-un cantonament în Serbia şi Bosnia.

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte