JSport.roJSport.ro

U-Banca Transilvania Cluj va juca duminică, pe teren propriu, cu CSM Oradea, în etapa a patra a Top 6.

Va fi un meci pe care jucătorii lui Mihai Silvăşan sunt obligaţi să-l câştige ca să menţină contactul cu liderul CSU Sibiu, dar şi pentru a merge liniştiţi în pauza de trei săptămâni.

În meciul contra campioanei României, antrenorul Mihai Silvăşan nu va putea conta pe Nandor Kuti şi Stanimir Marinov, accidentați, care nu au jucat nici la Timişoara.

„Oradea are mentalitate de învingători şi va veni aici ca să dea totul ca să câştige. Noi ne dorim să câştigăm, mai ales după înfrângerea de la Timişoara care nu ne-a căzut deloc bine. Este al treilea meci pe care îl pierdem în deplasare la ultima posesie şi sper să învăţăm din chestiile astea şi, atunci când va conta cu adevărat, să nu se mai repete. Aşteptăm lumea la sală într-un număr cât mai mare, sperăm să ne împingă spre victorie, iar noi, indiferent de problemele din lot, să găsim soluţii să câştigăm meciul”, a spus tehnicianul clujenilor.

Mihai Silvăşan, în schimb, abia aşteaptă pauza prilejuită de meciurile echipei naţionale. „Pentru noi e chiar binevenită pauza şi din punct de vedere al accidentărilor şi al oboselii. Jucătorii vor avea câteva zile libere şi apoi putem strânge rândurile şi să ne pregătim pentru finalul campionatului”, a mai spus Silvăşan.

U-BT Cluj-CSM Oradea va fi duminică, de la ora 18:00, în Sala Polivalentă.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.