JSport.roJSport.ro
foto: Manases Sandor/u-bt.ro

U-Banca Transilvania Cluj s-a impus în meciul cu Dinamo Bucureşti, 96-89 (28-24, 27-17, 23-19, 18-29) din etapa a 11-a a Ligii Naţionale de baschet masculin.

Jucătorii lui Mihai Silvăşan au controlat meciul cu ultima clasată în trei din cele patru sferturi, dar relaxarea din ultimele 10 minute era să-i coste scump.

Cu un Kyndall Dykes din nou în formă mare, U-BT părea că a rezolvat meciul încă de la pauza mare, atunci când avea 14 puncte avans. În sfertul trei, diferenţa a sărit de 20 de puncte pe tabelă, iar Silvăşan şi-a permis să folosească şi jucătorii mai tineri din lot.

Cu 18 puncte avans la începutul sfertului patru, nimic nu părea să anunţe emoţiile care urmau să vină în Sala Polivalentă. În cinci minute, dinamoviştii au reuşit să recupereze 14 puncte din handicapul avut, iar finalul nu a fost deloc unul pe care clujenii îl sperau după primele 30 de minute.

Cu un minut rămas de jucat, U-BT mai avea doar trei puncte avans, 92-89, însă finalul a fost gestionat mai bine de către gazde, care s-au impus cu 96-89. Dykes, cu 26 de puncte, a fost cel mai bun marcator al clujenilor, care au revenit pe locul doi în clasament, la egalitate de puncte cu CSU Sibiu.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.