JSport.roJSport.ro

U-BT Cluj a câştigat ultimul meci al sezonului regulat din Liga Naţională, 78-72 (21-17, 18-14, 21-19, 18-22), în deplasare cu CSU Sibiu.

Derby-ul Ardealului a fost decis de o motivaţie mai mare a clujenilor, care au obţinut o victorie de moral, ce nu mai poate schimba clasamentul.

Mai buni prin aruncări de la distanţă, mai ales în prima jumătate a meciului, dar şi cu un plus la recuperări per total, jucătorii lui Silvăşan şi-au construit un avantaj pe care l-au gestionat în ultimele 20 de minute.

Cu mici emoţii la începutul sfertului patru, atunci când sibienii au recuperat opt puncte într-un minut, dar şi pe finalul meciului, „studenţii” clujeni şi-au luat, până la urmă, revanşa după eşecul suferit în turul din Top 6. Cu Dykes şi Dorsey marcatori a câte 18 puncte, U-BT a câştigat al doilea meci împotriva Sibiului din acest sezon, tot atâtea victorii având şi galben-albaştrii împotriva rivalilor din Ardeal.

Clujul a terminat pe locul doi sezonul regulat, iar în primul tur de play-off va juca împotriva celor de la Steaua. Primele meciuri sunt programate în 24 şi 26 aprilie, la Cluj, iar echipa calificată în semifinale se va decide după sistemul „cel mai bun din cinci meciuri”.

Până atunci, însă, U-BT va juca în semifinalele Cupei României, peste 10 zile, cu CSM Oradea, Final Four-ul competiţiei fiind programat chiar la Cluj.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.