JSport.roJSport.ro

img_8243Echipa de baschet masculin U-Banca Transilvania Cluj a câştigat la 13 puncte diferenţă meciul din deplasare cu BC Mureş, care a contat pentru etapa a treia a Ligii Naţionale, 82-69.

Elevii lui Mihai Silvăşan au obţinut, astfel, o victorie importantă pe un teren pe care se câştigă greu în campionat, decisiv fiind mai ales aportul lui Vlad Moldoveanu din sfertul al treilea. De altfel, U-BT a făcut diferenţa în partea a doua a meciului, elevii lui Mihai Silvăşan reuşind să conserve perfect avansul avut pe tabelă.

Moldoveanu, de altfel, cu 27 puncte a fost şi cel mai bun marcator al meciului, acesta fiind secondat de către Kyndall Dykes, 15 puncte.

„A fost un meci frumos, pe care mă bucur că l-am câștigat, mai ales că noi veneam după o înfrângere destul de dureroasă cu echipa din Turcia în preliminariile Champions League. Îi felicit pe băieți pentru că au fost profesioniști și și-au făcut treaba până la capăt și au avut intensitatea și concentrarea necesare pentru a câștiga acest meci”, a spus Silvăşan, la finalul meciului, pentru site-ul clujenilor.

Pentru U-BT urmează meciul cu BCM Piteşti, programat sâmbătă, în Sala Polivalentă.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.