JSport.roJSport.ro

U-BT Cluj şi Phoenix Galaţi s-au întâlnit azi în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca pentru a disputa meciul doi din sferturile de finală ale LNBM. Universitatea s-a impus cu 78-64 (22-7, 22-29, 17-18, 17-10) şi conduce cu 2-0 la general.

Clujenii au avut un început perfect, iar după cinci minute conduceau cu 13-3, ca în finalul primului sfert să se impună cu 22-7. Gălăţenii ,,s-au trezit” în sfertul doi şi au redus din handicap, iar la pauza mare scorul era 44-36.

,,Studenţii” şi-au păstrat avantajul şi în sfertul trei, iar tabela arăta 61-54. Gazdele au controlat şi ultimele 10 minute de joc şi au câştigat cu 78-64.

,,Un meci pe care, până la urmă, am reușit să îl câștigăm, unul mai prost din punctul meu de vedere decât prima partidă. Deși am început foarte bine jocul, cu primii cinci jucând un baschet de calitate, ne-am distanțat cred că la 15-20 de puncte, nu am lăsat recuperări ofensive, nu am făcut turn-over-uri, am jucat un baschet bun. În prima jumătate a sfertului al doilea am început să ne relaxăm și asta ne-a costat. În trei sferturi am permis 16 recuperări ofensive, ceea ce este foarte mult, deși Galațiul sunt o echipă foarte bună la acest capitol, însă noi ne-am propus ca scop clar să limităm acest număr de recuperări ofensive, nu am reușit. Per total, și astăzi ne-am creat foarte multe posibilități de a înscrie, însă nu am avut procentaje deloc bune, shooterii noștri importanți au avut o zi mai proastă, însă am câștigat și asta este cel mai important. Mergem la Galați să încercăm să câștigăm primul meci”, a declarat Mihai Silvăşan la finalul jocului pentru site-ul clubului U-BT.

U-BT mai are nevoie de o victorie pentru a se califica în semifinale şi o poate obţine pe 8 mai în Sala Sporturilor din Galaţi.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.