JSport.roJSport.ro

U-Banca Transilvania Cluj s-a impus destul de uşor în deplasare cu SCMU Craiova, 95-69 (24-17, 24-22, 22-12, 25-18), în etapa a şaptea din Top 6.

A fost o victorie venită după un joc perfect mai ales în ofensivă, clujenii fiindu-le superiori oltenilor la aproape toate capitolele.

Primele două sferturi ale confruntării din Bănie au semănat aproape perfect. Un joc echilibrat în cea mai mare parte, dar cu U-BT Cluj forţând pe final. Graţie celor patru aruncări în plus de la trei puncte avute de ardeleni, aceştia au intrat cu un avans de nouă puncte la pauza mare, 48-39.

Cu Dykes menajat, după ce s-a lovit uşor în sfertul secund, clujenii nu au slăbit ofensiva la începutul sfertului al treilea şi au început să se distanţeze tot mai mult pe tabelă, ajutaţi şi de imprecizia oltenilor de la distanţă. U-BT Cluj a pus o diferenţă maximă de 22 de puncte, din care mai avea 19 în debutul sfertului patru.

Ultimele 10 minute au fost gestionate fără probleme de către ardeleni, care s-au impus în final cu 95-69 şi i-au egalat la puncte pe sibieni în fruntea clasamentului, aceştia având un meci mai puţin. Cu 16 puncte, Nandor Kuti a fost cel mai bun marcator al clujenilor.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.