JSport.roJSport.ro
Sursă foto: Silviu Cristea

U-Banca Transilvania a câştigat, în această seară, al doilea meci din sferturile Ligii Naţionale contra echipei din Craiova, 104-78. Totodată, elevii lui Mihai Silvăşan au stabilit un record în acest joc: 22 de aruncări de trei puncte. Ousmane Barro s-a ,,jucat” cel mai mult cu mingea pe parchetul din Sala Sporturilor ,,Horia Demian”, 25 de minute, iar Aleksandar Rasic a înscris 25 de puncte pentru ,,U”. În echipa adversă Nathaniel Jamar Abrams a prins cele mai multe minute pe parchet, 38, şi coechipierul său, Cătălin Burlacu a înscris 18 puncte.

Prezent la conferinţa de presă aferentă meciului, antrenorul Mihai Silvăşan s-a declarat mulţumit de jocul prestat de elevii săi şi se gândeşte la meciul de la Craiova.

,,Din fericire am reuşit să ne facem treaba şi să câştigăm şi al doilea meci, iar acum avem 2-0 în această serie. Craiova a început un pic mai tare acest meci decât primul şi şi-a dorit mai mult să câştige. Băieţii mei şi-au făcut treaba, au plimbat mingea foarte bine şi am avut foarte multe aruncări libere cu ajutorul cărora am reuşit să şi marcăm.  E important să rămânem concentraţi ca să mergem la Craiova şi să câştigăm. Trebuie să avem timp să ne pregătim pentru ceea ce urmează şi, până la urmă, să nu uităm care este scopul nostru: acela de a câştiga încă şapte meciuri începând de acum. Știam că Craiova e o echipă cu care vom avea multe aruncări deschise, că vor avea o apărare mică în care protejează «căciula» foarte bine și mai bine s-a potrivit Pustozvonov decât Kariniauskas “, a spus Mihai Silvăşan, antrenorul U-BT.

Următorul meci dintre cele două echipe va avea loc pe 18 aprilie la Craiova, începând cu ora 17:30.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.