JSport.roJSport.ro

Sub privirile celor mici şi celor mari, care i-au susţinut pe parcursul întregului joc, baschetbaliştii lui Mihai Silvăşan au reuşit o nouă victorie contra echipei BC Timişoara, 96-66 (18-23, 28-20, 27-11, 23-12). Deşi în primul sfert au fost conduşi, ,,studenţii” şi-au revenit şi au dominat jocul, reuşind o nouă victorie care îi pregăteşte tot mai mult pentru play-off.

Kyndall Dykes a reuşit cele mai multe puncte, 17, dar şi cel care a stat pe parchet mai mult timp, 26 de minute. Kuti s-a accidentat la gambă, dar, momentan, nu se ştie cât de gravă este situaţia lui.

,, Noi am încercat să ne facem jocul normal, să facem un joc cât mai bun, să avem o intensitate normală. În prima parte a meciului nu am fost mulţumit cum am intrat în joc, cum am evoluat, chiar dacă primele două-trei minute am aruncat cu uşurinţă, de afară, după care ne-am relaxat puţin. Nu am mai avut intensitatea de care aveam nevoie în apărare, în special, şi am primit 43 de puncte până la pauză ceea ce cred eu că e foarte mult. În repriza a doua am corectat acest lucru şi ca rezultat am primit doar 23 de puncte. Kuti are o contractură la gambă, să vedem cât de serioasă e. Mă bucur că nu e genunchiul, glezna sau tendonul, ci e gamba. Să vedem dacă are ceva mai grav sau doar o simplă contractură”, a declarat Mihai Silvăşan.

Timişoara a reuşit să conducă în primul sfert, 18-23, dar nu s-a putut menţine la nivelul echipei clujene, după cum a spus şi antrenorul Tudor Costescu în declaraţia de la finalul jocului. Deşi Timişoara are probleme cu accidentările, în seara aceasta, Drăguşin s-a accidentat şi el.

,,Multe au lipsit, foarte multe au lipsit. Oricâtă dăruire şi dorinţă am avea valoarea îşi spune cuvântul. Diferenţa de valoare şi fragilul avantaj pe  care l-am avut la începutul meciului în privinţa jucătorilor înalţi a dispărut. Am fost o echipă descompusă, practic. Am jucat cât de bine am putut până la pauză, după care, evident, din punct de vedere fizic am fost depăşiţi ca să nu mai vorbesc de cel al valorii. Ne e foarte greu în asemenea condiţii, dar trebuie să ducem partea asta a campionatului până la sfârşit “, a spus antrenorul Timişoarei, Tudor Costescu.

U-BT se află pe locul 1 cu 49 de puncte, iar Timişoara cu 38 de puncte se situează pe locul 5.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.