JSport.roJSport.ro

Echipa de baschet feminin Universitatea Cluj s-a impus, 80-67 (14-18, 28-19, 19-17, 19-13), în meciul cu ICIM Arad, din turul optimilor de finală ale Cupei României.

Clujencele şi-au luat revanşa după înfrângerea din campionat, cele cinci aruncări în plus reuşite de la linia de trei puncte văzându-se şi în diferenţa de la final. De asemenea, gazdele au avut cu 16 recuperări ofensive mai mult faţă de arădence, determinarea şi spiritul de sacrificiu, mai ales din ultimele trei sferturi, înlocuind lipsa de omogenitate a lotului „studenţesc”.

Chiar dacă echipa sa are un avantaj de 13 puncte înaintea meciului retur, antrenorul Universităţii, Dragan Petricevic, o vede tot pe ICIM Arad favorită la calificare.

„Niciun meci nu seamănă cu altul, şi ăsta nu e doar un clişeu. Noi suferim foarte mult la capitolul omogenizare, avem trei schimbări în lot şi asta se simte foarte mult. Aradul este în continuare favorită pentru că are un lot omogen, noi fiind nevoiţi să facem anumite schimbări din motive extrasportive, nu din cauza clubului. Suntem într-o totală reconstrucţie şi avem momente bune, dar şi momente proaste, azi având şi multe mingi pierdute”, ne-a spus tehnicianul bosniac, la finalul meciului de joi seara, în care Taneisha Harrison, cu 21 de puncte, a fost cea mai bună marcatoare.

Returul va avea loc duminică, la Arad, de la ora 18:00.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.