JSport.roJSport.ro

Universitatea Cluj a obţinut o victorie mare la Braşov, în primul meci al returului din grupa 1-6, 75-62 (25-19, 10-14, 14-17, 26-12).

A fost un meci decis în ultimele opt minute, perioadă în care elevele lui Dragan Petricevic au izbutit un „run” de 8-0 şi s-au distanţat decisiv de braşovence. Cu Brittany Denson cea mai bună marcatoare, 16 puncte, dar şi cu o Andra Mandache prezentă 40 de minute pe teren, Universitatea a reuşit să se distanţeze la trei puncte de Olimpia Braşov în clasament şi va evolua, sâmbătă, pentru prima oară pe teren propriu după trei jocuri în deplasare.

Adversarul clujencelor va fi chiar ocupanta poziţiei secunde, CSM Târgovişte, care se află la un singur punct în faţă, astfel că o victorie ar creşte semnificativ şansele lui „U” de a termina pe locul doi înaintea play-off-ului. În acest context, antrenorul Dragan Petricevic a făcut un apel la suporteri, pe care îi cheamă să le susţină pe fete la meciul de sâmbătă, ce va începe la ora 18:00, în Sala „Horia Demian”.

„Dragi suporteri, voi ştiţi de când echipa de baschet feminin «U» nu a fost pe podium? Voi ştiţi de când nu a jucat pentru medalie? Sper că înţelegeţi că această echipă merită suportul vostru! E momentul să le arătaţi ce înseamnă să joci pentru «U»! Că dacă nu faceţi voi, altcineva nu are cine să le arate!”, este mesajul antrenorului Universităţii Cluj pentru fani, postat pe pagina sa de Facebook.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. Va fi un an de grație pentru baschetul clujean, cu băieții campioni și cu fetele antrenate de Dragan în luptă pentru locul al doilea pe podium. Suntem siguri că „tribuna” va contribui la victorie și la spectacol în partida cu târgoviștencele. Alma Mater își cinstește echipele !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.