JSport.roJSport.ro

Elevele lui Dragan Petricevic au reuşit aseară o victorie în faţa echipei Sepsi Sf. Gheorghe, impunându-se cu 70-57 şi se află pe locul doi cu 46 de puncte. Suporterii prezenţi în Sala Sporturilor ,,Horia Demian” le-au împins pe baschetbaliste spre victorie prin atmosfera frumoasă pe care au creat-o.

Dragan Petricevic a declarat după meci că se bucură de prezenţa suporterilor care vin să susţină echipa şi că este mulţumit de baschetul jucat de elevele lui, dar , în acelaşi timp, respectă echipa antrenată de Zoran Mikes.

,,Cum am spus şi înainte de meci, mă bucur dacă publicul vine pentru ascensiunea acestei echipe. Sepsi, implicit, a fost şi rămâne după acest meci cea mai puternică grupare din Liga Naţională pe care o respect într-un mod deosebit şi mă bucur pentru că a fost un baschet agreabil. Aici nu a fost doar un baschet pentru suporteri în sensul de <<susţinem echipa>>. A fost un baschet şi pentru suporteri, şi pentru cunoscători şi pentru toată lumea. Foarte multe variante tactice. Cred că a învins echipa care a luptat mai mult. Noi am jucat şansa noastră. Sepsi se pregăteşte, probabil,  pentru play-off, dar asta nu înseamnă că nu a fost un meci aprig disputat. Un meci, de altfel, echilibrat în proporţie de 90%”.

Nicole Dixon a fost jucătoarea care a reuşit cele mai multe puncte pentru echipa sa, 17, iar antrenorul este mulţumit de energia ei. Totodată, Petricevic se gândeşte la meciul de marţi contra echipei din Satu Mare şi speră la o nouă victorie.

,,Tânăra Dixon aduce multă energie. Comite multe greşeli care sunt normale pentru tinereţea ei, dar aduce multă energie. Noi marţi avem din nou un meci foarte important şi nu avem voie să ne gândim la meciul cu Sepsi. Sepsi trebuie să învingă pe Târgovişte, noi pe Satu Mare. Eu nu îmi fac calcule. Nu am făcut în viaţa mea calcule dacă e x pe y şi aşa mai departe. Eu mă gândesc doar la meciul care urmează”, a încheiat Dragan Petricevic.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.