JSport.roJSport.ro

Baschetbalistele de la Universitatea Cluj au câştigat meciul cu CSM Satu Mare, din deplasare, ce a contat pentru ultima etapă a turului din grupa 1-6.

Fetele lui Dragan Petricevic s-au impus cu 71-65 (17-19, 14-13, 16-16, 24-17) după un meci echilibrat, decis de ultimele cinci minute perfecte ale oaspetelor.

La scorul de 60-59 pentru CSM, în minutul 35, Universitatea a reuşit un „run” de 10-1 care avea să încline decisiv balanţa în favoarea ei. Astfel, după ce au clacat în ultimul sfert cu doar trei zile mai devreme, la Sfântu Gheorghe, de data aceasta ultimele minute au fost gestionate perfect de către “studente”, care au obţinut o victorie importantă la Satu Mare, Taneisha Harrison, cu 15 puncte, fiind cea mai bună marcatoarea a lui “U”.

Clujencele au beneficiat şi de înfrângerea principalei urmăritoare, Olimpia Braşov, în meciul cu Phoenix Galaţi, astfel că s-au distanţat la două puncte de locul patru, dar s-au apropiat şi la un punct de locul doi, după ce CSM Târgovişte a pierdut cu Sepsi Sfântu Gheorghe.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.