JSport.roJSport.ro

Echipa de baschet feminin, ”U” Cluj, a jucat azi, 27 septembrie, turul Cupei României contra echipei CSM Satu Mare. Partida s-a disputat în Sala Sporturilor ,,Horia Demian” şi s-a încheiat cu victoria clujencelor, 77-73 (11-20, 21-16, 21-15, 24-22).

Deşi au avut un joc modest în prima jumătate, ,,studentele” au reuşit, după revenirea de la vestiare, să atace mai mult coşul advers şi să se distanţeze pe tabelă. Finalul meciului a fost unul strâns din cauza diferenţei mici de scor, dar elevele lui Dragan Petricevic şi-au adjudecat victoria. Cea mai bună marcatoare a echipei ,,alb-negre” a fost Leslie Vorpahl cu 21 de puncte, iar pentru oaspeți Destiny Williams a reuşit 35 de puncte.

,,Sunt de acord că a fost un start modest. Au existat motive, dar rezultatul final este cel important. Nu vreau să vorbesc despre un început modest, dar nici despre un final excepţional. Noi, dacă ne uităm puţin la experienţa, vârsta jucătoarelor şi echipele de la care provin, atunci, cred că, acest start modest este normal. Îmi felicit echipa deoarece a revenit, iar dacă am fi fost mai lucizi pe final, cred că, puteam să învingem la o diferenţă mai mare. Calificarea se joacă sâmbătă şi mergem cu gândul să jucăm, în continuare, un baschet cât de bun putem şi cu puţine oscilaţii, care sunt normale în această perioadă”, a declarat Dragan Petricevic.

Returul dintre cele două echipe este programat în 30 septembrie de la ora 18:00 în Satu Mare.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.