JSport.roJSport.ro

Echipa de baschet feminin Universitatea Cluj a pierdut, 69-76, meciul cu ICIM Arad, din a doua etapă a returului sezonului regulat al Ligii Naţionale.

Fetele pregătite de Dragan Petricevic au reuşit să remonteze un handicap de 18 puncte şi să conducă, mai apoi, cu şase puncte, însă au pierdut pe final, clujenii considerându-se şi nedreptăţiţi de maniera de arbitraj. Fără punct marcat în ultimele trei minute şi cu Andra Mandache eliminată pentru cinci greşeli personale, Universitatea a acuzat anumite decizii din timpul meciului, la final Dragan Petricevic anunţând că va face şi un memoriu.

„Sunt mulţumit că am revenit de la -18 puncte şi să conducem cu şase puncte, dar am consumat multă energie cu această revenire, iar în momentele foarte importante am fost vânaţi. Eu îmi asum greşelile pe care le-am făcut şi doresc ca şi cineva să asume greşelile arbitrilor din acest meci. Vom face şi un  memoriu referitor la arbitraj după ce vom analiza meciul pentru că este cel mai mare furt din Cluj-Napoca în ultimii 10 ani”, a declarat antrenorul clujencelor, pentru totalbaschet.ro, la finalul partidei de vineri seară.

Tot atunci, oficialul lui „U”, împreună cu directorul executiv, Liviu Alexa, l-au acuzat pe preşedintele arădencelor, Marcel Urban, că ar fi instigat spectatorii clujeni la finalul meciului printr-un comportament provocat al acestuia.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.