JSport.roJSport.ro
Ovidiu Vasu (stânga), Carmin Popa (centru) și Cristian Chișiu (dreapta)

Clubul Sportiv Universitatea Cluj și Napoca Baschet School au ajuns la un acord privind echipa de baschet feminin. 

Astfel, acordul dintre cele două entități privește noua conducere a echipei feminine de baschet, care este formată din Cristian Chișiu, conducătorul Napoca Baschet School, ca manager și Carmin Popa ca antrenor.

Carmin Popa a mai fost antrenor secund la U18 și U20 la naționala feminină a României, un an ca principal la U18 și a promovat cu echipa de baschet masculin ”U” Cluj în Divizia A.

„Mă bucur pentru acest parteneriat pentru că am fost în acest mediu de juniori și pot să vă spun că foarte multe fete au renunțat să mai joace baschet. Nu au avut șansa de a merge mai departe, iar prin acest parteneriat avem și fete din trecut pe care putem să le promovăm. Mă bucur că sunt antrenor la echipa de senioare. Știu ce preiau și pot să vorbesc doar de bine despre conducerea care a fost înaintea noastră. Începând de azi vom structura echipa”, a declarat Carmin Popa, noul antrenor al echipei clujene.

Cristian Chișiu, managerul echipei, a spus că se dorește folosirea jucătoarelor din pepiniera proprie, dar, în funcție de anumiți factori, vor folosi și jucătoare străine.

„Ideea noastră este să folosim în continuare jucătoare formate în pepiniera proprie și din țară. Vrem să facem performanță bazată pe forțe proprii. O să avem nevoie și de aportul unor jucătoare cu experiență, poate chiar și din altă țară, dar asta rămâne de văzut în funcție de mai mulți factori. Discuțiile cu domnul Vasu au fost legate de un proiect pe durată un pic mai lungă”, a spus managerul echipei, Cristian Chișiu.

Cel mai probabil reunirea echipei de baschet va avea loc în luna august.

Joma - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

  1. Performanta se face cu bani. Cu bani se cumpara antrenori, jucatori/jucatoare, cu bani se cumpara cantonamente, hrana, medicatie. Daca nu aveti bani, si nu aveti, normal sa va multumiti cu ce aveti la indemana. Dar macar nu minititi lumea care inca se mai uita catre baschetul feminin clujean ca vreti sa faceti performanta. Asta este supravietuire ce faceti voi, nu performanta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.