JSport.roJSport.ro

IMG_3683Universitatea Cluj va întâlni, sâmbătă, în Sala Sporturilor „Horia Demian”, pe CSU Alba Iulia, în derby-ul etapei a 18-a a Ligii Naţionale de baschet feminin.

Fetele pregătite de Dragan Petricevic vor juca în faţa propriilor suporteri după episodul neplăcut de la Sfântu Gheorghe, iar oficialii echipei de baschet au făcut un apel la fani să vină în număr cât mai mare la sală, intrarea fiind liberă. Dincolo de susţinerea pe care „studentele” o aşteaptă din partea spectatorilor, meciul de sâmbătă este unul foarte important şi prin prisma clasamentului, CSU Alba Iulia fiind pe locul patru, chiar deasupra clujencelor.

„Toată echipa este conștientă ce înseamnă acest meci și suntem pregătiți să jucăm cât de bine putem, să dăm maximum pe teren. Poate fi important, poate fi decisiv sau nu în vederea clasamentului final, asta nu știm, dar noi toate meciurile le abordăm doar unul după altul. Nu facem niciun alt calcul, decât încercăm să învingem în orice meci pe care-l jucăm”, a declarat antrenorul Universităţii, Dragan Petricevic, conform u-cluj.ro.

Partida de sâmbătă va începe la ora 19:00.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.