JSport.roJSport.ro

Universitatea Cluj s-a întâlnit în această seară, 22 februarie, cu Sepsi Sf. Gheorghe în sferturile Cupei României.

Partida s-a disputat pe parchetul din Arena Sepsi, terminându-se cu scorul 78-52 (24-13, 17-12, 22-11, 15-16) pentru echipa din Covasna.

În primul sfert, echipele au mers cap la cap, 4-4, dar apoi clujencele nu au marcat aproximativ trei minute, timp în care Sepsi s-a distanţat, 4-10. Sepsi a continuat în aceeaşi notă şi s-a impus cu 24-13. În sfertul secund, diferenţa pe tabelă s-a mărit, 41-21, iar în ultimele două minute rămase până la pauză Sepsi nu a mai introdus mingea în coş. În schimb, Taylor a redus puţin din diferenţă, scorul pauzei mari fiind 25-41.

După revenirea de la vestiare, echipa din Covasna a fost mult mai agresivă şi s-a îndepărtat tot mai mult de adversara sa, 63-36. După cele trei minute scurse din sfertul patru, Sepsi conducea pe “U” cu 69-39, acesta fiind cel mai mare avantaj al covăsnencelor. Restul partidei s-a desfăşurat în acelaşi mod, iar câştigătoarea a fost Sepsi cu 78-52. Astfel, Universitatea Cluj a fost eliminată din sferturile Cupei României, iar Sepsi o va întâlni în semifinale pe SCM Timişoara.

Coşghetera partidei a fost jucătoarea lui Sepsi, Tyaunna  Marshall cu 22 puncte, iar de la Universitatea Cluj s-a remarcat Theairra Taylor cu 12 puncte.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.