JSport.roJSport.ro

IMG_3857Echipa de baschet feminin Universitatea Cluj are planuri mari pentru următorul sezon. Conducerea celei mai titrate formaţii din acest sport în România şi-a anunţat candidatura la titlul de campioană, “U” având cucerite până acum 14 astfel de trofee.

Un prim pas spre îndeplinirea acestui obiectiv este şi transferul americancei Mariah King, adusă chiar de la rivala CSU Alba Iulia. Noul „shooter” al clujencelor a semnat un contract valabil până la finalul sezonului 2016-2017, iar oficialii Universităţii speră ca jucătoarea să-şi aducă aportul la îndeplinirea noului obiectiv îndrăzneţ.

„În sezonul viitor, obiectivul echipei de baschet feminin a Universităţii este locul 1. Indiferent de competiţie, locul 1, ideea de lider, asta trebuie să fie obiectivul lui Dragan Petricevic şi al echipei, al meu şi al staff-ului tehnic. S-au terminat zilele în care Clujul era o ţintă uşoară, o echipă care era trecută la capitolul ’si altele’, de-acum ne vom bate pentru locul 1.

Mă bucur foarte mult că domnişoara King va juca pentru ’U’, am semnat un contract pentru capătul acestui sezon, dar şi pentru următorul. Mariah a marcat mereu foarte mult în campionatul românesc, dar şi alte campionate. O vom primi cu braţele deschise la Cluj-Napoca, o să facă parte dintr-un lot ce s-a închegat foarte mult în ultimele luni, cu nişte jucătoare care au depăşit ideea de colegialitate şi au transformat relaţia lor profesională într-o prietenie. La această atmosferă extraordinară a contribuit 110 la sută Dragan Petricevic, şi îi mulţumesc lui Dumnezeu în fiecare zi că am avut şansa să îl aducem la ’U’ Cluj”, a declarat, pentru ziardecluj.ro, noul preşedinte al Asociaţiei U Baschet Feminin, Liviu Alexa.

„U” Cluj va întâlni în această seară, de la ora 19:00, pe CSBT Alexandria, la Sala Sporturilor „Horia Demian”.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.