JSport.roJSport.ro

U Cluj CSM Targoviste baschet fete (173)_1024x683Baschetbalista Flavia Ferenczi, de la Universitatea Cluj, ratează meciul naţionalei României cu Bosnia-Herţegovina, care se va disputa sâmbătă la Sala Polivalentă din oraşul de la poalele Feleacului, în debutul campaniei de calificare la Eurobasket 2017.

Convocată de selecţionerul Miroslav Popov în lotul lărgit al naţionalei României, sportiva a suferit o accidentare, iar staff-ul tehnic a decis să nu mizeze pe ea.

“A fost vorba de anumite furnicături, amorţeli, baschetbalista a făcut şi un control, iar antrenorul a avut o discuţie cu ea şi au decis să nu fie păstrată de această dată în lot”, a precizat Traian Racu, team managerul naţionalei României.

Staff-ul Universităţii Cluj încearcă recuperarea sportivei până la meciul din 29 noiembrie, de pe teren propriu, cu Universitatea ICIM Goldiş Arad, din Liga Naţională de baschet feminin.

Alături de Ferenczi şi o altă jucătoare din lotul lărgit al naţionalei s-a accidentat, Elisabeth Pavel şi va lipsi sâmbătă. Din lotul iniţial de 17 sportive au rămas în afara selecţiei finale de 12 jucătoare care vor aborda meciul cu Bosnia şi Gabriela Cursaru, Romina Filip şi Hanna Demeter.

Meciul România – Bosnia-Herţegovina, din Grupa H a preliminariilor Eurobasket 2017 se va disputa sâmbătă, 21 noiembrie, de la ora 19, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Biletele pot fi cumpărate de la casieriile Sălii Polivalente sau de pe site-ul polivalentacluj.ro.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.