JSport.roJSport.ro
foto: u-bt.ro
foto: u-bt.ro

Echipa clujeană de baschet masculin U-Banca Transilvania va juca următoarele trei meciuri din Liga Naţională în deplasare.

Modificarea a fost făcută din cauza unui eveniment de IT programat în Sala Polivalentă la finalul lunii octombrie, chiar în perioada în care echipa clujeană avea meci cu BC Timişoara. Totuşi, formaţia pregătită de Marcel Ţenter a „scăpat” uşor, în condiţiile în care derby-ul de peste două etape, cu Steaua CSM, programat tot în deplasare, a fost amânat pentru că bucureştenii vor juca atunci în FIBA Eurocup.

În aceste condiţii, după meciul de la Oradea, din acest weekend, clujenii vor întâlni pe BC Timişoara în deplasare, în 31 octombrie, iar apoi vor merge la Târgu Jiu, pentru partida cu Energia, programată pe 7 noiembrie. Următorul meci pe teren propriu al ardelenilor va avea loc abia pe 14 noiembrie, atunci când U-BT va primi vizita celor de la BCMU Piteşti.

Afectată va fi şi echipa de handbal feminin “U” Alexandrion, care trebuie să găsească o soluţie pentru a disputa meciul cu Unirea Slobozia. Cel mai probabil, acesta va avea loc în Sala Sporturilor “Horia Demian”.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.