JSport.roJSport.ro

CSM Satu Mare şi Universitatea Cluj-Napoca s-au întâlnit în etapa a X-a a Ligii Naţionale de Baschet Feminin. Partida s-a disputat azi, 16 decembrie, în Satu Mare, iar victoria le-a aparţinut sătmărencelor, 91-89 (20-23, 18-20, 21-25, 24-15, 8-6).

Scorul a fost deschis de Satu Mare, care apoi nu a mai reuşit să marcheze şi “U” a profitat de acest lucru. Sătmărencele şi-au revenit pe final, dar clujencele au fost mai lucide şi şi-au adjudecat primul sfert cu 23-20. În sfertul secund, diferenţa dintre cele două echipe a crescut la 10 puncte, 24-34, gazdele s-au apropiat pe tabelă, dar scorul la pauza mare a fost 43-38 pentru clujence.

Sfertul trei le-a aparţinut în totalitate oaspetelor, iar scorul ultimei pauzei a fost în favoarea lor, 68-59. CSM Satu Mare a redus din diferenţă în ultimul sfert şi a reuşit să egaleze în ultimele secunde ale timpului regulamentar, 83-83. În prelungiri, echipa clujeană a slăbit atacul, iar Satu Mare a profitat şi a câştigat partida la două puncte diferenţă, 91-89.

Leslie Vorpahl, jucătoarea Universităţii Cluj, a fost coşghetera partidei cu 26 de puncte, iar de la Satu Mare s-a remarcat Porchia Green cu 21 de puncte. Următorul meci pentru ,,studente” va avea loc în 23 decembrie la Timişoara, unde o va întâlni pe SCM Timişoara.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.