JSport.roJSport.ro

IMG_7307U-Banca Transilvania Cluj se pregăteşte pentru returul cu BCM U Piteşti, din sferturile de finală ale Cupei României, însă patru jucători importanţi ai echipei nu se pot antrena, momentan, la capacitate maximă.

Paradoxal, chiar dacă ardelenii vin după două săptămâni de pauză, accidentările sunt mai numeroase decât în plin sezon, astfel că mai mulţi jucători sunt incerţi pentru returul de duminică. Filip Adamovic, Kyndall Dykes, Darius Hargrove sau Cătălin Baciu acuză diferite probleme medicale, însă Ţenter speră ca cei patru să poată fi pe parchet cu BCM U Piteşti.

„Am avut și avem mici probleme de sănătate. Adamovic are probleme cu umărul drept, Hargrove cu gâtul, nu s-a antrenat câteva zile, Baciu cu spatele, Dykes cu umărul, Kuti cu genunchiul, însă până la ora jocului sper ca majoritatea sportivilor să fie pregătiți, să fie apți. Partida cu Piteştiul este un meci important atât prin prisma calificării, cât și ca pregătire pentru perioada următoare, pentru că avem meciuri foarte grele în această lună. Cu Piteştiul suntem la pauză în acest moment, ce s-a întâmplat acolo a fost doar prima repriză. Nu cred că trebuie făcute mari modificări în strategie față de meciul tur, pur și simplu trebuie să jucăm un baschet mai bun, atunci când avem situații clare trebuie să înscriem. Ne vom concentra mai mult asupra noastră și nu asupra adversarului”, a declarat antrenorul clujenilor.

Partida cu Piteştiul va avea loc duminică, de la ora 17:15, la Sala Polivalentă.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.