JSport.roJSport.ro

U-Banca Transilvania Cluj a câştigat, 88-82 (21-24, 17-14, 17-22, 33-22), pe terenul celor de la BCM U Piteşti, într-un meci din etapa a 15-a a Ligii Naţionale. Ardelenii şi-au luat revanşa, astfel, după înfrângerea din tur, acel joc fiind singurul pierdut de U-BT în prima jumătate a sezonului regulat.

Partida din Trivale a stat sub semnul echilibrului încă de la început, tabela chiar arătând 0-0 aproape două minute şi jumătate. Până la pauza mare, cele două formaţii şi-au împărţit perioadele bune de joc, scorul după primele 20 de minute reflectând din plin raportul de forţe de pe parchet, 38-38.

Al treilea sfert a fost început mult mai bine de către BCM U Piteşti, care a pus o diferenţă şi de 11 puncte pe tabelă, clujenii revenind pe final, înaintea ultimelor 10 minute gazdele având cinci puncte avans.

Un sfert patru excelent făcut de clujeni avea să le aducă, în cele din urmă, victoria elevilor lui Mihai Silvăşan. Prestaţia lui Ousmane Barro, care a încheiat meciul cu „double-double”, plus două coşuri de la distanţă ale lui Rasic şi Adamovic, venite la momentele potrivite, au înclinat balanţa în favoarea clujenilor în ultimele minute, care şi-au luat revanşa după înfrângerea din tur.

Kyndall Dykes, refăcut pentru acest meci, a reuşit 21 de puncte, acesta fiind urmat de Barro, cu 19 puncte, şi Adamovic, 16 puncte, U-BT revenind pe primul loc al clasamentului, cel puţin până la meciul Stelei de la Timişoara, programat duminică seară.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.