JSport.roJSport.ro

U-Banca Transilvania Cluj a câştigat fără prea mari probleme, 91-75 (23-17, 20-20, 30-13, 18-25) meciul cu Phoenix Galaţi, din etapa a 10-a a Ligii Naţionale de baschet masculin.

Elevii lui Mihai Silvăşan au controlat ostilităţile mai ales în ultimele două sferturi, după o primă parte a meciului în care concentrarea nu a fost la cele mai înalte cote.

Treptat, însă, diferenţa de valoare a început să se “simtă” şi pe tabela de marcaj, iar finalul partidei din Sala Polivalentă a prins echipa clujeană cu juniorii în teren. Pentru U-BT urmează, în a treia zi de Crăciun, derby-ul de la Timişoara, care va decide ocupanta primului loc la finalul turului sezonului regulat.

“Sunt mulțumit de meciul de astăzi, ne-am făcut treaba bine, chiar dacă am avut probleme de lot, acestea nu ne-au oprit să jucăm un baschet bun, mai ales în repriza a doua. Din păcate, noi nu avem sărbători, în 25 decembrie avem două antrenamente, în 26 plecăm la Timișoara pentru un meci foarte important, care decide primul loc la finalul turului”, a declarat antrenorul lui U-BT, Mihai Silvăşan.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.