JSport.roJSport.ro

Echipa clujeană de baschet masculin U-Banca Transilvania a câştigat lejer meciul cu Olimpic Baia Mare, din etapa a 17-a a Ligii Naţionale, 91-62 (28-13, 15-13, 21-14, 27-22).

Jocul de pe terenul ultimei clasate a fost tratat cu seriozitate de elevii lui Mihai Silvăşan încă de la început, antrenorul lui U-BT introducând pe parchet cei mai buni jucători.

Acest lucru s-a văzut rapid pe tabelă, în primul sfert Moldoveanu şi colegii săi având chiar şi 19 puncte avans. Avantajul a atins şi “cota” 20 în sfertul al doilea, valoarea mult superioară a clujenilor văzându-se din plin în meciul din Sala “Lascăr Pană”.

Scenariul nu s-a schimbat deloc nici după pauza mare, iar jucătorii pe care Silvăşan a contat mai puţin în acest sezon au primit minute generoase în meciul de la Baia Mare, mai ales că singura necunoscută era diferenţa la care U-BT va câştiga partida. Cu Vlad Moldoveanu cel mai bun marcator, 16 puncte, în condiţiile în care toţi cei 12 jucători din lotul lui U-BT au înscris sâmbătă seara, “studenţii” s-au impus, în final, cu 91-62 şi au bifat al 13-lea succes din 15 meciuri disputate.

După această victorie, clujenii au revenit pe locul 1 al Ligii Naţionale, urmăritoarea Steaua câştigând vineri seara, pe teren propriu, cu Phoenix Galaţi. De altfel, derby-ul dintre cele două echipe se va disputa chiar în etapa următoare, duminică seara, de la ora 18:00, în Sala Polivalentă.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. Din comentariu am înțeles că U – BT a revenit pe primul loc, chiar dacă urmăritoarea, Steaua, a câștigat și ea…Înaintea etapei nu era tot pe locul I ? Ați vrut să spuneți că doar provizoriu steliștii… Scrieți clar, fără subtilități neavenite !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.