JSport.roJSport.ro

Universitatea Cluj a câştigat extrem de clar derby-ul cu CSM Târgovişte, din etapa a 25-a a Ligii Naţionale, 88-54 (29 – 14, 7 – 12, 24 – 15, 28 – 13) şi a urcat pe locul doi în clasament chiar în dauna rivalei.

Fetele pregătite de Dragan Petricevic au făcut cel mai bun meci din acest sezon şi, în faţa unei săli călduroase, au luat o opţiune serioasă pentru păstrarea poziţiei secunde şi la intrarea în play-off, “U” având şi avantajul rezultatelor directe cu CSM-ul.

Ardelencele au avut un „scurtcircuit” doar în sfertul doi al meciului din Sala “Horia Demian”, însă 20 de minute solide mai apoi au înlăturat orice emoţie, diferenţa de 34 de puncte demonstrând din plin superioritatea clujencelor.

Noul transfer, Naketia Marie Swanier, a marcat cele mai multe puncte pentru „studente”, 17, Petricevic reuşind să le dea cel puţin trei minute de joc tuturor elevelor sale.

Universitatea va disputa următorul meci miercuri, la Galaţi, peste o săptămână urmând să o întâlnească, în Sala Sporturilor „Horia Demian”, pe campioana Sepsi Sfântu Gheorghe.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.