JSport.roJSport.ro

IMG_0465_1200x800Echipa de baschet feminin a Universităţii Cluj a jucat derby-ul cu CSU Alba Iulia, din Sala Sporturilor „Horia Demian”, în faţa celei mai mari asistenţe din acest sezon al Ligii Naţionale, pe teren propriu.

Ba mai mult, cei peste 1.300 de fani prezenţi sâmbătă seară, la derby-ul Ardealului din baschetul feminin, reprezintă un record al ultimilor ani la un meci al Universităţii Cluj, atmosfera chiar aducând aminte, deseori, de cea existentă la începutul anilor ’90, atunci când „U” a câştigat ultimul titlu. La numărul mare de suporteri a contribuit, însă, şi evenimentele de la Sfântu Gheorghe, acolo unde Dragan Petricevic şi-a trimis la încălzire elevele pe imnului Ţinutului Secuiesc, numele tehnicianului bosniac al clujencelor fiind strigat de galerie atât la începutul, cât şi la finalul meciului.

„Vreau să mulţumesc publicului clujean pentru susţinere şi pentru că a venit într-un număr care depăşeşte, cred, numărul total al celor care au venit la meciurile de până acum. Trebuie să ne obişnuim să jucăm şi în această atmosferă, sper că publicul va veni şi pe viitor, pe undeva am rămas datori faţă de suporteri”, a declarat după meci Petricevic, cel care a răspuns salutului fanilor îndreptându-şi pumnul spre inimă.

„U” Cluj a pierdut, însă, derby-ul cu CSU Alba Iulia, scor 62-75.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.