JSport.roJSport.ro

Cel mai aşteptat meci al sferturilor de finală din Cupa României, CSU Sibiu – U-BT Cluj, nu a dezamăgit nici pe teren, acolo unde ambele echipe au oferit un baschet de calitate timp de 30 de minute, atât cât le-au ţinut puterile pe gazde, dar nici în tribune.

Suporterii sibieni şi cei clujeni şi-au încurajat frenetic favoriţii pe toată durata meciului, neexistând incidente, ba mai mult grupurile de fani oferind şi două momente emoţionante atât la începutul, cât şi la finalul jocului, pe care le puteţi vedea mai jos.

Imnul României, „Deşteaptă-te, române!”, a fost cântat din sute de piepturi parcă mai tare ca niciodată, suporterii sibieni şi clujeni aprinzând şi lanternele telefoanelor la sfârşitul meciului, un semn al unităţii românilor care protestează, de câteva zile, în toată ţara.

De menţionat şi că, înainte ca cele două galerii să părăsească Sala „Transilvania”, acestea au scandat împreună „Rezistăm”, un alt mesaj care leagă sutele de mii de români ieşite în stradă în aceste zile.

Știam că la Sibiu va fi o atmosferă incendiară, însă eu mă bucur când avem posibilitatea să jucăm în astfel de atmosferă. Publicul a oferit astăzi un adevărat spectacol, atât cel din Sibiu, cât și fanii noștri, care au venit în număr atât de mare și ne-au împins de la spate”, Mihai Silvăşan, antrenor U-BT Cluj

Publicată de Mircea Rosca pe Marţi, 14 februarie 2017

 

Sursa video 2: Facebook/Mircea Roşca

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.