JSport.roJSport.ro

Universitatea Cluj a pierdut clar meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe, 49-67, din sferturile de finală ale Cupei României la baschet feminin, părăsind turneul “Final 8” după primul joc. Cu o primă repriză de coşmar, în care au marcat doar 15 puncte, clujencele nu au rezistat presiunii din Sala „Kati Szabo”, campioana României controlând autoritar partida de miercuri seară.

Elevele lui Dragan Petricevic au condus cu 2-0 la Sfântu Gheorghe, însă a fost prima şi ultima oară când s-au aflat în avantaj în acest meci. Treptat, încurajate frenetic din tribune, gazdele au trecut la controlul jocului, în primele 10 minute clujencele reuşind să mai înscrie doar cinci puncte, spre deosebire de cele 20 ale lui Sepsi.

Al doilea sfert a curs oarecum identic, „U” având mari probleme în a introduce mingea în coşul advers, gazdele descurcându-se mult mai bine, în schimb, sub celălalt panou. Cu şapte aruncări reuşite de la linia de trei puncte în primele 20 de minute, faţă de zero ale adversarelor, fetele de la Sepsi au intrat în pauza mare cu un avans de 24 de puncte, 39-15, iar calificarea în semifinale era deja jucată.

Afectate de primele 20 de minute, „studentele” nu au reuşit să-şi revină nici în ultima parte a meciului, diferenţa crescând şi la peste 30 de puncte pe durata ultimelor două sferturi. Cu victoria deja acontată, Sepsi nu a mai forţat pe finalul jocului, Universitatea profitând de relaxarea gazdelor şi reuşind să strângă diferenţa la sub 20 de puncte.

În cele din urmă s-a terminat 67-49 pentru gazde, iar „U” Cluj se pregăteşte acum de faza a doua a sezonului regulat, acolo unde o mai aşteaptă alte două confruntări cu rivala de la Sfântu Gheorghe. Înregistrarea integrală a meciului de miercuri seara poate fi vizionată AICI.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.