JSport.roJSport.ro

CFR Cluj a câştigat fără prea multe emoţii ultimul meci al etapei a şasea, 2-0 cu Sepsi Sfântu Gheorghe. Partida de la Braşov a fost controlată autoritar de către clujeni, care au bifat a cincea victorie consecutivă şi au trei puncte peste locul doi în clasamentul Ligii I.

Elevii lui Dan Petrescu au reuşit să ţină mingea departe de poarta lui Vâtcă încă de la începutul jocului cu Sepsi, goalkeeper-ul oaspeţilor neavând foarte mult de lucru. E adevărat, însă, că nici ocaziile nu au curs în careul lui Sepsi, dar diferenţa au făcut-o valoarea şi experienţa lotului clujean, combinate cu precizia de la fazele fixe.

Vinicius a dechis scorul cu o lovitură de cap în minutul 27, mai apoi golul lui Deac fiind anulat pentru că Păun l-ar fi împiedicat pe portarul gazdelor să respingă mingea. La ultima fază a primei reprize, Fejer a scos de la colţul scurt şi şutul lui Andrei Mureşan, iar alb-vişiniii au intrat cu avantaj minim la vestiare.

Partea a doua a meciului a debutat cu o ocazie a lui Omrani, după un sfert de oră Hoban securizând cele trei puncte ale CFR-ului, cu golul de 2-0 venit tot după o fază fixă. Până la final s-a jucat mai mult la trecerea timpului, astfel că elevii lui Dan Petrescu au câştigat al cincilea meci consecutiv.

Eşecul celor de la FC Botoşani cu CSU Craiova face ca CFR Cluj să fie noul lider al Ligii I, cu trei puncte peste moldoveni şi un golaveraj de 11-1 după şase etape.

Sepsi Sf. Gheorghe

95
Fejer
23
Grecu
26
Oros
16
Ursu
31
Burlacu
5
Mitra
10
Thiaw
97
Petre
11
Huiban
7
Fulop
80
Hadnagy

Au mai intrat: Papsys, Astafei. Antrenor: Valentin Suciu

CFR Cluj

12
Vâtcă
23
Vlad
55
Vinicius
30
Mureşan
6
Manea
57
Nouvier
28
Hoban
9
Omrani
10
Deac
15
Nistor
11
Vera

Au mai intrat: Păun, Bokila, Moutinho. Antrenor: Dan Petrescu

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.