JSport.roJSport.ro

IMG_1756CFR Cluj a dat semne de viaţă în meciul cu CSMS Iaşi, câştigat în Cupa României, însă trebuie să confirme şi în această seară faptul că se află pe o pantă ascendentă.

Ardelenii joacă în Gruia împotriva lui Dinamo, iar victoria este singura variantă pentru ca alb-vişiniii să mai creadă într-un loc de play-off la finalul sezonului regulat. Trei puncte în faţa unui adversar pe care clujenii l-au bătut mai mereu în ultimii ani sunt obligatorii, un eşec sau chiar o remiză ducând aproape de zero şansele CFR-ului la un loc în primele şase echipe, chiar şi cu punctele de la TAS.

„Trebuie neapărat să câştigăm”, a atras atenţia căpitanul Mario Camora, care ştie că pentru echipa sa mai urmează încă două deplasări pe terenuri dificile anul viitor, astfel că doar un succes cu Dinamo mai păstrează vii speranţele feroviarilor la îndeplinirea obiectivului în Liga I.

Meciul împotriva „câinilor roşii” este şi penultimul pe teren propriu din acest sezon regulat şi va începe la ora 20:30. În acest moment, CFR-ul ocupă locul 10, cu 23 de puncte, şi se află la nouă puncte în spatele poziţiei a şasea.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.