JSport.roJSport.ro

Primele meciuri din 2019 în Liga a IV-a s-au disputat în această dimineaţă, iar CS Floreşti nu a avut startul pe care îl dorea, deşi a câştigat.

Liderul campionatului s-a impus doar cu 2-1 în meciul cu Unirea Dej 2, ocupanta poziţiei a 12-a în clasament, după o prestaţie peste aşteptări a dejenilor.

La floreşteni a fost nevoie de intrarea lui Laurenţiu Văidean pentru conturarea succesului, mijlocaşul roş-albaştrilor marcând pentru 1-0 în minutul 35, după cinci minute de la introducerea sa.

Tot Văidean a fost implicat şi la faza golului doi, atunci când i-a pasat decisiv lui Kilin la mijlocul reprizei secunde, într-un meci în care şi dejenii au avut câteva situaţii bune de a marca. Elevii lui Eusebiu Şuvagău, supravegheaţi şi de antrenorul primei echipe, Gheorghe Barbu, au înscris mult prea târziu până la urmă, Adrian Farcaş transformând un penalty pe final.

La cum au jucat, însă, uniriştii au motive serioase să spere la o clasare mult mai bună la finalul campionatului decât în tur. Floreştenii au câştigat până la urmă şi au pus-o sub presiune pe Someşul Dej, care va avea mâine un meci dificil cu Apahida.

Tot astăzi, Arieşul Mihai Viteazu şi Unirea Triteni au terminat la egalitate, 0-0. Fără fraţii Pintilie, oaspeţii nu au pierdut, însă, din motivaţia caracteristică Triteniului şi puteau chiar şi câştiga pe terenul formaţiei lui Artur Podar. Unirea a avut şansele mai mari în acest meci, în special în repriza a doua, până la urmă Triteniul, de care se ocupă acum jucătorii Andrei Indreica şi Alin Tot, având mari speranţe la un retur care să amintească de cel din sezonul trecut.

Cu antrenor şi câţiva jucători noi faţă de 2018, Arieşul suferă deocamdată la omogenitate, însă formaţia din Mihai Viteazu are speranţe că se poate agăţa inclusiv de locul patru, de care o desparte şapte puncte în acest moment.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.