JSport.roJSport.ro
foto: sportulsalajean.ro
foto: sportulsalajean.ro

Fostul jucător al Universităţii Cluj, Răzvan Dulap, a semnat un contract cu echipa de Liga a IV-a Mureşul Vinţu de Jos, care evoluează în judeţul Alba. Fosta speranţă a clujenilor încearcă să o ia de zero în al patrulea eşalon al fotbalului românesc, după ce a dat cu piciorul, în luna septembrie, şansei de a rămâne în lotul lui “U”.

În toamna anului trecut, Dulap a fost exclus de către antrenorul de atunci, Marius Popescu, care a luat aceeaşi decizie şi în cazul lui Cornel Coc. De altfel, actualul tehnician al clujenilor, Mihai Teja, a spus încă de la reîntoarcerea sa la Cluj că nu-i va reprimi în lot pe cei doi, Dulap (20 de ani) ajungând acum în lotul unei formaţii de Liga a IV-a.

„Am venit la Mureșul Vințu de Jos cu gândul de a mă bate la promovare. Pentru mine este o provocare, e un proiect foarte serios și sperăm ca la final să ne bucuram alături de suporterii noștri”, a declarat Răzvan Dulap, pentru ABSport.ro, jucător care a mai evoluat la Metalurgistul Cugir şi FC Zalău, în Liga a III-a, împrumutat atunci chiar de către „U” Cluj.

Planurile sunt mari la Vinţu de Jos, echipa din judeţul Alba, care a terminat turul pe locul al doilea, la şapte puncte în spatele liderului Viitorul Sântimbru, instalându-l în această iarnă în postul de antrenor principal pe Dan Mănăilă, tehnicianul lui FC Bihor din ultima parte a anului 2015.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.