JSport.roJSport.ro

Universitatea Cluj a reuşit cea mai importantă victorie din acest start al Ligii a II-a, 3-2 cu Petrolul Ploieşti, într-o atmosferă de Liga I pe Cluj Arena.

Refăcut complet după accidentarea care l-a lăsat mai multe meciuri pe tuşă, Goga a dat o dublă, într-un meci în care „U” a arătat cu adevărat ca o candidată la promovare.

Mulţumit mai ales de jocul echipei sale, antrenorul Adrin Falub, al cărui post era în pericol dacă ar fi pierdut ieri, promite că „U” va câştiga şi în deplasare, acolo unde a pierdut tot până acum.

„Am început puţin mai greu campionatul, dar era normal, pentru că nu am putut avea formula ideală de la început. Am avut jucători accidentaţi sau care nu erau bine din punct de vedere fizic şi cred că ne vom reveni şi o să fim acolo în frunte. Vor veni şi în deplasare victoriile. Încet-încet a revenit şi Goga, Sepsi creşte din punct de vedere fizic, iar jucătorii nou veniţi au început să se integreze, să înţeleagă ce înseamnă echipa asta şi unde joacă. Trebuie felicitaţi jucătorii pentru meciul făcut cu Petrolul, iar golurile luate în prelungiri au fost mai degrabă rodul întâmplării. Eliminarea lui Dumitrescu pot să o iert, pentru că şi-a dorit mult să joace bine. El a avut probleme cu mentalitatea, pentru că a venit de la Liga întâi la Liga a doua, aici unde se pune piciorul”, a declarat Adrian Falub.

Goga a fost cel mai bun jucător al „şepcilor roşii”, la fel ca în multe meciuri din Liga a III-a, iar refacerea completă a atacantului Universităţii ar putea aduce şi primele puncte de pe teren străin.

„Părem a fi două echipe diferite, cea de acasă şi cea din deplasare, însă numai noi putem să schimbăm asta. Trebuie să ne dorim la fel de mult şi în deplasare, să fim la fel de răi şi să obţinem puncte. E un rezultat bun cu Petrolul şi sper să mergem împreună în Liga 1”, a spus şi Goga.

“U” va juca următorul meci miercuri, în Cupa României cu Progresul Spartac, iar sâmbătă va evolua la Mioveni, în etapa a noua a Ligii a II-a.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.