JSport.roJSport.ro

CFR Cluj a câştigat primul meci în Liga I după două remize, 2-1 împotriva Concordiei Chiajna.

A fost o partidă în care elevii lui Conceicao s-au jucat cu ocaziile, antrenorul portughez alcătuind o echipă şi cu gândul la meciul cu Alashkert, de joi.

Fără Manea, Mureşan, Djokovic şi Hoban în primul 11, meciul CFR-ul cu Chiajna a semănat mult cu cel de la Călăraşi, iar feroviarii au ratat din toate poziţiile la poarta lui Caparco.

Mailat a fost campionul ocaziilor irosite în careul advers, acesta reuşind şi „performanţa” de a nimeri singurul jucător aflat între minge şi poarta goală. Ţucudean şi Peteleu au produs şi ei panică în careul ilfovenilor, însă Concordia a scăpat extrem de ieftin după 45 de minute, 0-0.

Nu s-a schimbat nimic nici după pauză, iar CFR-ul a continuat să rateze din nou prin Mailat. Inevitabil, însă, golul a picat în poarta lui Caparco în minutul 54, după ce Mailat a preferat să-i paseze lui Ţucudean, iar vârful CFR-ului nu a mai iertat.

Imediat, Ioniţă a fost la un pas de 2-0, însă şutul său a fost respins în bară, dar acelaşi Ioniţă a obţinut mai apoi un penalty, transformat de Culio. La acest scor, feroviarii s-au mai relaxat, iar după ce Tambe a fost aproape de gol la debut, fostul CFR-ist, Paul Batin, a animat finalul de meci cu golul din minutul 84.

Ilfovenii nu au mai reuşit să pună în pericol victoria clujeană, iar campioana României a ajuns la cinci puncte în clasament, după trei etape.

CFR Cluj

87
Arlauskis
45
Camora
22
Lang
55
Vinicius
77
Peteleu
19
Culio
11
Ioniţă
37
Bordeianu
9
Omrani
20
Ţucudean
27
Mailat

Au mai intrat: Tambe, Djokovic, Costache. Antrenor: Antonio Conceicao

Concordia Chiajna

87
Arlauskis
45
Camora
22
Lang
55
Vinicius
77
Peteleu
19
Culio
11
Ioniţă
37
Bordeianu
9
Omrani
20
Ţucudean
27
Mailat

Au mai intrat: Batin, Cristescu, Măzărache. Antrenor: Ionuţ Badea

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.