CFR Cluj a obținut cea mai categorică victorie de la revenirea lui Edi Iordănescu pe banca tehnică. Campioana României a înscris de trei ori în poarta Academicii Clinceni, primind în schimb un singur gol.

Antrenorul feroviarilor anunța înaintea partidei că își dorește un CFR ”mai ofensiv și mai agresiv”, iar fotbaliștii au pus în practică cerințele sale, cel puțin în această seară.

Costache a înscris primul după un sfert de oră de la fluierul de start al întâlnirii din Gruia. Deac a majorat avantajul în partea secundă, cu un șut splendid care s-a dus în vinclul porții apărate de Vâlceanu. Revelația acestui sezon din Liga 1 le-a dat emoții vișiniilor înainte de prelungiri, când Bălgrădean a privit cu mâhnire lovitura de cap imparabilă a lui Chandarov. Inima le-a venit, însă, la loc elevilor lui Iordănescu junior după ce Debeljuh a fructificat mingea pasată cu capul de Itu.

Succesul cu ilfovenii o aduce pe CFR la egalitate de puncte cu liderul la zi din Liga 1, FCSB. Ambele formații au câte 34 de puncte după ce și-au disputat primele jocuri din 2021.

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte